Grupul italian Berloni reuneste saisprezece subsidiare grupate in trei divizii: Casa, Office si Refrigerare.

Casa se identifica cu Berloni S.p.A., companie care de peste patru decenii reprezinta o marca de referinta pe piata italiana si pe plan international in sectorul productiei de mobilier de bucatarie modular dar si in furnizarea de solutii complete de mobilare pentru intreaga casa, sisteme modulare pentru zonele de zi si noapte cu game complete de dressinguri, paturi, camere de tineret, living-uri, canapele, fotolii si alte accesorii.

Calitatea exceptionala a mobilierului e confirmata de certificarea produselor cu standardele UNI EN 14749 aplicabile mobilierului de bucatarie si de certificatul EN ISO 9001:2000 pentru intregul proces de fabricatie.

Cea mai importanta dovada a calitatii este insa dincolo de aceste standarde impuse, garantia de 5 ani pe care Berloni o acorda clientilor sai pentru toate bucatariile.

Tehnologiile de ultima ora utilizate in toate fabricile din Italia permit designerilor italieni, recunoscuti pe plan international, abordarea unor solutii si concepte inovatoare, cu finisajele rafinate, elegante si o multitudine de modele, materiale, culori, serii si colectii.

Bucatariile Berloni – peste 50 de modele in 300 de culori, utilizeaza 75 de tipuri de accesorii, blaturi ignifuge si hidrofuge, geamuri securizate, accesorii foarte rezistente.

Divizia de Office este specializata in proiectarea si productia de pereti modulari pentru divizarea spatiilor de birouri, solutii complete de mobilare pentru aceste spatii. Iterby este compania ce ocupa un loc important pe piata Italiana si internationala care numara printre clientii sai companii de renume.

Divizia de Refrigerare reprezentata de compania Idel B opereaza in domeniul echipamentelor de refrigerare pentru mijloace de transport. Echipamentele de refrigerare se regasesc atat pe nave maritime cat si in hoteluri. Idel B numara printre clientii sai santiere navale, companii producatoare de autoturime , lanturi hoteliere si, in prezent chiar NASA.

www.berloni.com

Omnitech GroupOmnitech GroupOmnitech GroupOmnitech Group