Producatorul italian de aspiratoare profesionale si casnice ofera produse inovatoare, multifunctionale, moderne. Compania este prezenta, prin distribuitorii sai, in 40 de tari din toata lumea.

Aspiratoarele pe baza de apa si cartusele-filtru au fost noutatile pe care Gisowatt le-a introdus in productia de serie, reusind astfel sa devina lider pe piata.

Produsele Gisowatt sunt recunoscute pentru randamentul deosebit, eficienta si confortul in utilizare, atuuri care au diferentiat oferta grupului italian de cea a competitorilor sai.

ProfiClean – gama de aspiratoare multifunctionale – este marca recunoscuta pentru posibilitatea utilizarii in mediul industrial de orice profil, fiind prevazute cu mecanisme complexe care absorb praful, lichidele, reziduurile din lemn, metale sau orice alte materiale dure. Pe acest segment, competitorii ofera produse specializate pe o singura operatiune, gama ProfiClean – Gisowatt fiind singura din Europa care cumuleaza mai multe functiuni atasate unui singur aparat.

Omnitech pune la dispozitia clientilor sai, avand suportul total al companiei italiene, service, piese de schimb si garantie pentru toate modelele de aparatura si echipamente Gisowatt.

www.gisowatt.it

Omnitech GroupOmnitech GroupOmnitech GroupOmnitech Group